X
downloadcenter e-Velda invoicing

Velda Merkwaarden

Volg ons

U verdient de best mogelijke nachtrust. Daarom staat Velda al van bij zijn oprichting in 1954 voor slaapsystemen met de hoogst mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Op uw lijf geschreven

Geen twee mensen zijn gelijk. En slapen doen we al helemaal op onze eigen manier. Bij Velda stelt u daarom een slaapsysteem samen dat u helemaal op het lijf geschreven is. In overleg met de Velda-slaapspecialist in uw buurt.

Innovatief

Zijn kennis en ervaring zijn van onschatbare waarde. Maar innovaties als Velda Smartnite, voor persoonlijk gebruik, of Velda Actilinea, voor de professional, zijn zonder meer een extra troef. Aan de hand van een individuele scan helpen deze apps u om een uitgeslapen keuze te maken. 

U ligt centraal

Familiale waarden zitten bij Velda diep verankerd. Kwaliteit spreekt daardoor vanzelf. Net zoals een duurzame visie op lange termijn. Daarin staan onze medewerkers, leveranciers en klanten centraal, maar ligt u echt helemaal midden in het bed.

 

Al onze inspanningen zijn erop gericht om u de best mogelijke nachtrust te bieden tegen de best mogelijke prijs. Met een individueel slaapsysteem, in België geproduceerd in onze eigen ateliers.

Vrouwelijk, creatief, zelfzeker

Velda gaat mee met zijn tijd. Dat blijkt uit succesvolle, trendy collecties als Velda Metropolitan en Velda Classic. Of Velda Rock & Rest, een concept dat naadloos aansluit bij de groeiende vraag naar eenpersoons slaapcomfort. Rock voor jongeren, Rest voor senioren.