X
downloadcenter e-Velda invoicing

Velda WALL 2 WALL

Wall to Wall brengt specialistisch maatwerk bij u thuis.


Wall 2 Wall is een modulair “build-to-order" concept volgens het "click, hang, plug & play" principe.

Volg ons
W2W-configurator
Klik hier

Click, hang, plug & play

De toekomst van de slaapkamer ligt in de luxe sferen van de hotelkamers. “De stoffering gaat van het bed naar de rest van de kamer door. Het hoofdeinde van de boxspring ondergaat de metamorfose naar een kamerbreed gestoffeerde lambrisering.” Wall 2 Wall maakt dit specialistische projectwerk toegankelijk voor de consument. Wall 2 Wall is een modulair maatwerkconcept volgens het principe click, hang, plug & play.

 

Het stramien is vergelijkbaar met systeemwanden. Metalen profielen worden waterpas aan de wand bevestigd. Hierin worden de gestoffeerde panelen geklikt. De minieme spleten tussen de panelen, zijn geschikt om diverse accessoires onwrikbaar vast te klemmen: een nachtkastje, wandplankje, open kubus, verlichting e.d.. De bekabeling is al in het framewerk geïntegreerd dus kan door de installateur aangesloten worden – zonder tussenkomst van een elektricien! Hij hoeft maar 1 stekker in het stopcontact te steken en alles werkt!

 

Wall 2 wall is modulair maatwerk, volgens een 10 cm raster. ‘Kamerbreed’ betekent 3 horizontale panelen: een bed-breed middenpaneel, aan weerszijden geflankeerd door een paneel op maat. Deze zijpanelen kunnen al dan niet symmetrisch zijn. ‘Kamerhoog’ is beperkt tot 105 cm (2 horizontale lagen) of 155 cm (3 lagen).

 

Het Wall 2 Wall systeem werkt met een online configurator: u kan zelf met de modules, stoffen en kleuren aan de slag gaan. Is alles naar wens, dan krijgt u bij de handelaar meteen de all-in prijsopgave. Verder professioneel advies en de definitieve bestelling gebeurt bij uw Velda slaapspecialist.