Over ons

Duurzaam en kwaliteitsvol slaapcomfort voor iedereen sinds 1954

Speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren.

Over ons

Duurzaam en kwaliteitsvol slaapcomfort voor iedereen sinds 1954

Speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren.

ONTDEK

Over ons

Duurzaam en kwaliteitsvol slaapcomfort voor iedereen sinds 1954

Speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren.

ONTDEK

Over ons

Duurzaam en kwaliteitsvol slaapcomfort voor iedereen sinds 1954

Speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren.

ONTDEK

Over Velda

Wij creëren hoogkwalitatief en duurzaam slaapcomfort voor iedereen.

Kwaliteitsvol slapen voor elke consument met aandacht voor welzijn, gezondheid, de planeet en onze medewerkers. Dat is ons streven én onze belofte.

Alles over Velda
Belgisch familiebedrijf

vol ambitie

Met de 2e en 3e generatie Veldeman aan het roer, gaan we resoluut voor een duurzaam beleid.  Gewapend met een rijke geschiedenis, zijn we klaar voor de toekomst.

Kwaliteit

voor iedereen

Wij geloven dat kwaliteit betaalbaar moet zijn voor iedereen. Onze ervaring helpt ons om kwalitatieve producten te creëren voor een groot publiek met oog voor duurzaamheid. En dat zowel door onze productiemethodes als een bewuste selectie van materialen.

Betrouwbaar

tot het einde

Een merk waarop je kunt vertrouwen. Een ware partner. Alles is ontworpen om jarenlang van een zalige nachtrust te genieten. Zodat jij op beide oren kunt slapen.

Gedreven

door innovatie

Om een constante kwaliteit doorheen alle jaren te verzekeren, innoveren we permanent om beter te worden. Door middel van toonaangevende, duurzame oplossingen, blijven we gefocust op het brengen van de beste slaapervaring.

Uniek 

door onze mensen

Onze mensen, onze familie, staan centraal. Respect, verantwoordelijkheid, inclusiviteit & integriteit zitten diepgeworteld in onze cultuur. Duurzaamheid betekent voor ons elkaar helpen groeien. Het beste in elkaar naar boven halen. Daarom investeren we voortdurend in een motiverende werkomgeving met ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Een plek voor elk talent.

DUURZAME VISIE

Onze belofte

Als familiebedrijf zit het in ons DNA om zorg te dragen voor elkaar én de maatschappij waarin we leven. Wij geloven dat duurzaam, innovatief en kwalitatief slaapcomfort voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij maken dromen waar. Met heel ons hart. Beloofd!

Duurzame visie
Verkooppunten

Jouw Velda verkooppunt,

altijd dichtbij

Vind mijn verkooppunt

Moodboard

PoQQet Sense

Een PoQQet boxspring past zich perfect aan, aan elke lichaamsvorm, gewicht of lengte via zijn unieke, gepatenteerde Poqqet veren technologie. Ervaar het ideale slaapcomfort door zijn perfecte ergonomische ondersteuning, dankzij de bedbodem en de matras die samen de beste ondersteuning bieden.

Ontdek PoQQet
vel_you Sense

Een gezonde slaap voor een beter leven. Dat is vel_you, het eerste circulaire bedsysteem. Het aantal gebruikte materialen wordt gereduceerd, zijn gemakkelijk aan te passen, te vervangen en volledig te recycleren of hergebruiken. En dat zelfs aan uitzonderlijk comfort en kwaliteit.

Ontdek vel_you
Classic Omni

Ervaar deze artisanaal vervaardigde boxspring met toonaangevende innovaties: hét perfecte voorbeeld van superieure ergonomie én een uiterst luxueus design.

Ontdek Classic
Classic Elegance Omni

Ervaar deze artisanaal vervaardigde boxspring in vlakke opstelling met toonaangevende innovaties: hét perfecte voorbeeld van superieure ergonomie en luxueus design. In deze set is geen matras inbegrepen.

Ontdek Classic Elegance
Versus Icon

Met onze Versus-collectie maken we het je het extra makkelijk: in zes eenvoudige stappen stel je een hoogwaardige Versus boxspring samen die naadloos in je slaapkamer past en volledig op je lijf geschreven is. De ideale Versus past bij je slaapgewoontes, je levensstijl én je interieursmaak.

Ontdek Versus
Focus Icon

Design, functionaliteit en comfort komen samen in de Velda Focus collectie. Jij bent zelf de stylist van je persoonlijke Focus boxspring.

Ontdek Focus
Frame Icon

Een trendy bedframe dat je naar je eigen smaak stijlt: dat is de Frame collectie. Kies het stof voor je bedkader en match deze met één van de 3 hippe hoofdborden.

Ontdek Frame
Fly Icon

Een staaltje hedendaags Belgisch design! Helemaal van deze tijd. Met zijn elegante lijnen en vele personalisatiemogelijkheden, wordt hij dé eyecatcher in je slaapkamer.

Ontdek Fly
Metropolitan Sense

Ons Metropolitan slaapsysteem garandeert je een zalige nachtrust in een juweel van een boxspring. De combinatie van de ergonomische bedbodem, matras en topper zorgen voor een perfecte ondersteuning van je lichaam.

Ontdek Metropolitan
Urban Storage Essential

Opruimen wordt kinderspel met Velda Urban Storage! Deze collectie is niet alleen praktisch met zijn grote opbergruimte, maar biedt ook uitstekend slaapcomfort.

Ontdek Urban Storage
Urban Essential

Beleef echte ‘urban vibes’ in je slaapkamer met deze strakke, elegante, lage boxspring.

Ontdek Urban
Larvik Essential

Met zijn strak en tijdloos design past Larvik in élke slaapkamer. Een moderne of landelijke slaapkamer? Larvik komt er tot zijn recht. En dat aan een scherpe prijs met een ongeziene kwaliteit.

Ontdek Larvik
Finesse Tradition Omni

Finesse is ook verkrijgbaar met een meer traditionele look, maar nog steeds elegant: met een 4-zijdig gestoffeerd bedframe. Elegant afgewerkt met een uitmuntend design, afgeronde hoeken en verfijnde poten. Zo creëer je een traditionelere uitstraling, maar met hypermoderne technologie.

Ontdek Finesse Tradition
Finesse Omni

Kijk, bewonder & verwonder. De Finesse luidt slaapcomfort generatie 5.0 in. De Finesse staat voor een exceptioneel geraffineerd design & smart technology. Een streling voor het oog, een weldaad voor lichaam & geest.

Ontdek Finesse
Moods
Brochure
Dealers
Duurzame visie
Contact

Neem contact op met onze verdelers

Heb je een vraag? Ben je op zoek naar een specifieke oplossing? Aarzel niet om contact op te nemen met onze professionals.

Vind je dichtstbijzijnde verkooppunt