X
downloadcenter e-Velda invoicing

bedkader Largo

Largo, een collectie van hedendaagse hoofdborden met aangepaste gestoffeerde omrandingen. Largo tovert eender welke inlegbodem om tot een mooi gestoffeerd geheel. Oerdegelijke constructie die in ieders kamer past.

Volg ons
 • bedkader Largo
 • Largo Emmy
  vanaf € 1.703 *
 • Largo Stella
  vanaf € 1.522 *
 • Largo York
  vanaf € 1.522 *

- bedkader Largo -

bedkader Largo

Zoek een verdeler
 • bedframe Largo
 • bedframe Largo

  .... een verhaal van luxueus gestoffeerde bedden 

  Largo presenteert fraaie hoogwaardige gestoffeerde hoofdborden en omrandingen, gemaakt met veel passie en inzet door onze ervaren meubelmakers. 

   

   

   

  Samengesteld uit massieve onderdelen die aan onze strenge normen voldoen, is Largo met zijn ingewerkt metalen beslag een oerdegelijke en sterke oplossing voor eender welke vlakke of verstelbare inlegbodem.

   

   

   

  Largo…. een veelzijdige oplossing

  Elegante en klassieke designs met verfijnde afwerking getuigen van kwaliteit. Veelzijdig met Largo hoofdborden Emmy, Stella en York en hun aangepaste 3-zijdige omrandingen; of met een Velda Classic hoofdbord naar keuze en aangepaste 4-zijdige omranding of desgewenst ook zonder hoofdbord.

   

   

  Ruime keuze in stoffering

  Een grote verscheidenheid van innovatieve stoffen en lederlooks is beschikbaar. Door deze grote keuze in hoofdborden en stoffen vind u altijd het hoofdbord dat perfect in uw kamer past.

     

  Vraag uw Velda slaapspecialist om advies. Hij helpt u graag bij het maken van uw keuzes en staat u bij met professioneel advies.