X
downloadcenter e-Velda invoicing

Velda Classic

Uw artisanaal vervaardigde boxspring met toonaangevende innovaties. Van superieure ergonomie tot wasbare wol.

Volg ons
 • Velda Classic
 • Grand Duc
 • Pulse Elite
 • Pocket Royal

- Velda Classic -

Velda Classic

Zoek een verdeler
 • Matras
 • Boxspring
 • Hoofdbord
 • Beschikbare afmetingen
 • Matras

  Een verhaal van veren

  De matrassen van de Velda Classic-collectie onderscheiden zich door de samenstelling van hun interieur en de afwerking van hun hoes. Ze combineren één of meerdere pocketverenlagen met comfortlagen van superieure latex of schuimkwaliteit. De matrassen zijn beschikbaar in drie verschillende hardheden: soft, medium of firm.

  De Basis: zeven comfortzones, drie draaddiktes

  Als basis heeft iedere Velda Classic matras een unieke zeven comfortzone kern met 375 veren per m². Hij is samengesteld uit veren met drie verschillende draaddiktes. 

   

  Voor u betekent dat een nog betere ergonomische ondersteuning van uw lichaam en een hoger slaapcomfort.

  Superieure comfortlaag 

  Bovenop de unieke Classic zeven comfortzonen kern zorgen comfortlagen in revolutionaire Pulse®-latex of duurzaam polyurethaan schuim voor een unieke ervaring.

   

  Pulse®-latex krijgt dankzij zijn microgolf productieprocédé een unieke celstructuur die van binnen naar buiten wordt opgebouwd. Dit resulteert in een uitzonderlijk slaapcomfort en een lange levensduur. Bovendien is dit het meest ecologische procédé op de latexmarkt.

  Optimale ondersteuning

  De Empereur- en de Grand Duc-matrassen krijgen extra lagen kleine Posturfil®-pocketveertjes bovenop de standaard Classic zeven zone pocketverenkern. Deze kleine Posturfil®-pocketveertjes zitten in een elastisch, ventilerend membraan waardoor ze in alle richtingen met uw lichaam meebewegen.

   

  De Velda Classic deco combinaties bieden bijkomend comfort dankzij het interieur van de bijhorende toppers in Pulse®-latex, Innergetic®-latex of Visco traagschuim.

  Afwerking

  Uw Velda Classic matras is beschikbaar in drie afwerkingen: Classic, Deluxe of Premium.

   

  De Classic-variant biedt u volgens artisanale technieken een extern genopte matras met hoogwaardig Belgisch Damast.

   

  Bij de Deluxe-afwerking is de boven- en onderzijde van de hoes eenvoudig afritsbaar. Dankzij zijn unieke wol is deze hoes zonder problemen wasbaar tot 40°C.

   

  Bij de Premium-afwerking zijn de boven- en onderzijde van de hoes ook eenvoudig afritsbaar. Zijn anti-allergische Aegis Premium®-deksel maakt de hoes wasbaar tot 60°C.

   

   

 • Boxspring

  Artisinaal vervaardigd

  Net zoals de matrassen worden ook de Velda Classic boxsprings op artisanale wijze in onze eigen ateliers in België vervaardigd. De boxspring is beschikbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare versie.

  Velda Classic - vlak

  Velda Classic boxsprings hebben een bodem met een 100% pocketspring-interieur.

  Velda Classic - elektrisch verstelbaar

  De elektrisch verstelbare varianten zijn standaard uitgerust met het gepatenteerde E-Functional® mechanisme: een uiterst comfortabel systeem voor het verstellen van uw bed. 

   

  Tijdens het verstellen van de bodem passen voet- en ruggedeelte zich continu aan elkaar aan zodat de meest comfortabele lichaamsondersteuning aangeboden wordt. Het E-Functional® mechanisme biedt relaxerend zitcomfort aan. 

   

  Het slaapysteem is beschikbaar in twee-, drie- of viermotorige uitvoering.

   

 • Hoofdbord

  Van klassiek tot eigentijds

  De Velda Classic-collectie omvat een ruime keuze aan hoofdborden, van klassiek tot eigentijds. Klik op de afbeelding hiernaast voor een overzicht van de Velda Classic-hoofdborden.  

   

  Ieder hoofdbord is verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren uit de Velda Classic stoffencollectie. In hoogte variëren de verschillende hoofdborden van 80 tot 127 cm. In breedte kan u gaan tot 220 cm.

   

 • Beschikbare afmetingen

  Velda Classic is verkrijgbaar in: 

   

   

  Tevreden met uw keuze? Contacteer dan snel een Velda Classic slaapspecialist in uw buurt.