X
downloadcenter e-Velda invoicing

Velda Metropolitan

Scandinavisch slaapcomfort op zijn best in vier speciaal voor u samengestelde boxsprings met topper.

Volg ons
 • Velda Metropolitan
 • Grande
 • Palais
 • Superior

- Velda Metropolitan -

Velda Metropolitan

Zoek een verdeler
 • Velda Metropolitan :
 • Topper 
 • Matras
 • Boxspring
 • Hoofdborden
 • Aegis Premium
 • Beschikbare afmetingen
 • Velda Metropolitan :

  Slapen in een juweeltje van een boxspring

  Uw Velda Metropolitan slaapsysteem garandeert u een zalige nachtrust in een juweeltje van een boxspring. De combinatie van bedbodem, matras en topper zorgen voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam. 

  Technologisch hoogstandje

  Velda Metropolitan combineert in haar opbouw de nieuwste ontwikkelingen in pocketvering en schuimtechnologie. Het resultaat in een vlakke of verstelbare versie biedt je de ideale oplossing voor een gezonde nachtrust !

 • Topper 

  Scandinavisch slapen

  Typisch aan het ‚Scandinavisch slapen’ is de zogenaamde topper. Deze dunne matras versterkt het effect van de onderliggende matras, omdat ze door haar elasticiteit naadloos aan de rondingen van het lichaam aansluit en het daardoor beter ondersteunt. In eender welke houding.

   

  De kern van uw Velda Metropolitan-topper bestaat afhankelijk van de uitvoering uit 5 cm hoogwaardige Talalay-latex, Innergetic®-latex, Climalatex of Visco traagschuim.

  Beschermt tegen bacteriën en huisstofmijt

  De topperhoes met ventilerende zijkanten in 3D Aerotec textiel, is afneembaar dankzij de vierzijdige rits en is machinewasbaar voor een perfecte hygiëne. De topperhoezen van de Velda Metropolitan Excellence,  Grande en Palais hebben bovendien een afwerking met Aegis Premium® of Aegis®, wat hen permanent beschermt tegen bacteriën en huisstofmijt. De Excellence-topper tenslotte is ook beschikbaar met een luxe Cashmere-hoes.

   

 • Matras

  Het hart van uw Velda Metropolitan slaapsysteem

  De deco-pocketverenmatrassen, vormen het hart van uw Velda Metropolitan slaapsysteem. De verschillende uitvoeringen - Excellence, Grande, Palais en Superior - bieden voor iedere slaper een ondersteuning op maat.

  Hoogtechnologische verenmatras

  Elke Velda Metropolitan-matras heeft een zeven zone pocketverenkern met een zachte schouderzone en een hardere zone voor een goede ondersteuning van uw onderrug.

   

  De thermisch geharde veren zijn afzonderlijk verpakt in zakjes en verkrijgbaar in een Standard of een Firmer uitvoering. Velda Metropolitan biedt u bovendien de unieke mogelijkheid om Standard en Firmer te combineren in één matras.

  Superieure comfortlaag

  Een comfortlaag op en onder de pocketverenkern verfijnt de ondersteuning van uw lichaam. Afhankelijk van het type matras is deze comfortlaag uitgevoerd in Talalay-latex, Innergetic®-latex, Climalatex of HR-schuim.

   

  Uw Velda Metropolitan-matras wordt afgewerkt met dezelfde deco-stof als de boxspring. Een perfecte ventilatie wordt verzekerd door afwerking aan boven- en onderzijde met 3D Aerotec® verluchtingstextiel. 

   

 • Boxspring

  De perfecte combinatie

  De Velda Metropolitan boxspring heeft een kern in Bonnell binnenvering of in zeven zone pocketvering die perfect aansluit bij de topper en deco-matras. Vraag uw Velda Metropolitan slaapspecialist naar het uitgebreide assortiment Metropolitan-stoffen.

  Technologische afwerking

  Ook de boxspring wordt afgewerkt met het 3D Aerotec® verluchtingstextiel, het verzekert een ideale verluchting. Een anti-slip behandeling van dit textiel zorgt bovendien dat de matras netjes op zijn plaats blijft liggen.

  Elektrisch verstelbaar

  Naast een vlakke opstelling kunt u bij Velda Metropolitan ook kiezen voor een elektrisch verstelbare uitvoering. Het gepatenteerde E-Functional®-systeem maakt de mogelijkheden om uw bed te verstellen onbegrensd en bovendien bijzonder comfortabel. De bediening is draadloos.

   

  Zoek hier een Velda Metropolitan slaapspecialist in uw buurt.

 • Hoofdborden

  Bepaal zelf de breedte van uw hoofdbord

  Velda Metropolitan biedt verschillende hoofdborden aan volgens het 'Size To Fit' principe: uw keuze in breedte van het hoofdbord wordt niet bepaald door breedte van de boxspring.

   

  Vraag uw Velda Metropolitan slaapspecialist naar het uitgebreide assortiment Metropolitan-stoffen.

   

 • Aegis Premium

  Blijvend hygiënisch en fris slaapcomfort

  Aegis Premium is een hightech coating die zich zowel op de vezel van de matrasstof als op de vezels van de comfortlaag bevindt. Micro-organismen (bacteriën en schimmels) die in contact komen met deze coating kunnen zich niet verder ontwikkelen.

   

  Aegis Premium is een kwaliteitsmerk voor hoogtechnologische matrassen waarvan zowel de tijk als de onderliggende comfortlaag over de volgende functies beschikken: antimicrobieel, antihuisstofmijt, vochtregulerend.

  Optimale bescherming tegen huisstofmijt en micro-organismen

  Aegis Premium creëert eveneens een omgeving waarbij de huisstofmijt zich niet kan ontwikkelen. De huisstofmijt heeft immers micro-organismen nodig in zijn voedselcyclus. Zijn uitwerpselen veroorzaken trouwens 25% van alle allergieën en 50% van alle astmatische ziektes. 

   

  Aegis Premium stopt de groei van bacteriën en schimmels die de belangrijkste oorzaak vormen van slechte geuren in uw slaapcomfort.

  Optimale vochtregulatie

  Voor het thermische comfort is het van belang dat het vocht snel afgevoerd wordt, want in een klamme omgeving verlies je lichaamswarmte.

   

  De matrasstof is voorzien van een Passerelle-coating en de bovenste laag van de comfortvulling bestaat uit Climawatt vezels. Deze uitzonderlijke combinatie van matrastijk en comfortvulling staat borg voor een opvallende vochtopname en een versnelde verspreiding van het vocht over een groter oppervlak van de matras. Het getransporteerde vocht kan dus sneller en efficiënter verdampen.

  Blijvende royale werking

  Aegis Premium is ontwikkeld uit duurzame en ecologische technologieën bestaande uit een ultrafijne coating die per- manent op het oppervlak van de vezels van de tijk en de comfortlaag werd aangebracht. Het microklimaat blijft gedurende elke prinsenslaap permanent aangenaam.

   

 • Beschikbare afmetingen

  Zowel in vlakke als in verstelbare uitvoering is Velda Metropolitan verkrijgbaar in volgende afmetingen: 

   

   

  Tevreden met uw keuze? Contacteer dan snel een Velda Metropolitan slaapspecialist in uw buurt.