X
downloadcenter e-Velda invoicing

Velda Physio

Ergonomisch comfort met optimale ventilatie ! Velda's nieuwste concept biedt u de laatste technologieën: unieke comfortlagen, 100% pocketvering en ventilerend 3D textiel met anti slip profilering! Weet op voorhand hoeveel u betaalt ongeacht de keuzes die u maakt: honderden variaties; één prijs. Stel uw persoonlijke Velda Physio boxspring samen in zes eenvoudige stappen.

Volg ons

- Velda Physio -

Velda Physio

Zoek een verdeler
 • Velda Physio Video
 • Velda Physio
 • Matras
 • Boxspring
 • Hoofdbord
 • Uw Physio in 6 stappen !
 • Opties
 • Beschikbare afmetingen
 • Velda Physio Video

 • Velda Physio

  Ergonomisch comfort met optimale ventilatie

  Ideaal comfort wordt bereikt door een perfecte ergonomische ondersteuning, zowel voor zij- als rugslapers. Bij Velda Physio gebeurt dit door de unieke Physiospring® pocketveren kern en de bijhorende 100% pocketvering in de Velda Physio box, beiden voorzien van 7 comfort zones.

  De afwerking met ventilerend 3D textiel bevordert en verzekert een optimale ventilatie van je bed.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Matras

  De matrassen van de Velda Physio-collectie combineren de Physiospring® pocketvering met comfortlagen in visco traagschuim, superieure Pulse®-latex of extra duurzaam HD50 schuim. Iedere matras is beschikbaar in drie verschillende hardheden: soft, medium of firm.

  De Basis: zeven comfortzones, drie draaddiktes

  Als basis heeft iedere Velda Physio matras een Physiospring® pocketvering. Een unieke zeven comfortzone kern met 375 veren per m2;; samengesteld uit veren met drie verschillende draaddiktes. 

   

   

  Voor u betekent dat een nog betere ergonomische ondersteuning van uw lichaam en een hoger slaapcomfort. In combinatie met de Velda Physio box kan u genieten van integraal 7 zonen comfort met 640 pocketveren per m2.

   

  Superieure comfortlaag 

  Bovenop de unieke Physiospring® zeven comfortzonen kern zorgen comfortlagen in traagschuim, revolutionaire Pulse®-latex of duurzaam polyurethaan schuim voor een unieke ervaring.

   

  Visco-, of traagschuim stemt de hardheid en de ondersteuning van de matras af op het lichaamsgewicht en de temperatuur van de omgeving. Het houdt de wervelkolom in zijn natuurlijke houding en biedt, door drukvermindering, de beste ondersteuning voor de gevoelige lichaamsdelen. Deze comfortabele ondersteuning ondersteuning ontspant de spieren en verbetert de bloedcirculatie.

   

  Pulse®-latex krijgt dankzij zijn microgolf procédé een unieke celstructuur die van binnen naar buiten wordt opgebouwd. Dit resulteert in een uitzonderlijk slaapcomfort en een lange levensduur. Bovendien is dit het meest ecologische procédé op de latexmarkt.

   

  Het uiterst duurzaam HD50 polyurethaan schuim heeft een verhoogde densiteit hetgeen het ergonomisch comfort ten goede komt.

  Optimale ondersteuning

  De Velda Physio deco combinaties bieden bijkomend comfort dankzij het interieur van de bijhorende toppers in traagschuim, Pulse®-latex of HD50 comfort schuim.

   

  Afwerking

  Uw Velda Physio matras heeft een Premium hoes : ze is afritsbaar en heeft een ventilerende 3D Aerotec® afwerking.

   

  De deco matras is uiterst ademend dankzij zijn extreem ventilerend 3D Aerotec® textiel. De afwerking met de anti slip profilering zorgt tevens dat topper en deco matras niet verschuiven tijdens de slaap of verstelling van het bed waardoor de perfecte ondersteuning altijd verzekerd wordt.

   

   

 • Boxspring

  Artisanaal vervaardigd

  Net zoals de matrassen wordt ook de Velda Physio boxspring op artisanale wijze in onze eigen ateliers in België vervaardigd. De boxspring is beschikbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare versie.

  Velda Physio

  Een uiterst duurzaam interieur uit 100% pocketveren. De veren hebben geen schuimkader en zorgen voor ongekende ventilatie en vering van de boxspring.

   

  Velda Physio - elektrisch verstelbaar

  De elektrisch verstelbare variant is standaard uitgerust met het gepatenteerde E-Functional® mechanisme: een uiterst comfortabel systeem voor het verstellen van uw bed. 

   

  Tijdens het verstellen van de bodem passen voet- en ruggedeelte zich continu aan elkaar aan zodat de meest comfortabele lichaamsondersteuning aangeboden wordt. Het E-Functional® mechanisme biedt relaxerend zitcomfort aan. 

  Afwerking

  Uw Velda Physio boxspring is perfect ventilerend dankzij de afwerking met 3D Aerotec® textiel. De anti slip profilering zorgt bovendien dat matras en bodem niet verschuiven tijdens de slaap of verstelling van het bed waardoor de perfecte ondersteuning altijd verzekerd wordt.

   

   

   

 • Hoofdbord

  Ieder hoofdbord in de Velda Physio collectie is verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren uit de Velda Physio stoffencollectie.

   

   

   

 • Uw Physio in 6 stappen !

  Klaar? Start!

  Met zijn Physio-collectie maakt Velda u het opnieuw extra makkelijk: in zes eenvoudige stappen stelt u een hoogwaardige Velda Physio boxspring samen die naadloos in uw slaapkamer past, en u op het lijf geschreven is. 

  Stap 1. Vlak of elektrisch verstelbaar

  Kies voor een vlakke of een elektrisch verstelbare opstelling met pocketvering. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Stap 2. Twee of drie lagen

  Kies tussen een klassieke opstelling boxspring + matras (2C) of bent u fan van het 'Scandinavisch slapen' : boxspring + deco matras + topper (3C).

   

  Bij een 2C combinatie heeft u de keuze uit een matras met comfortlagen in duurzaam HD50-schuim of -mits supplem

  ent- het unieke Pulse®-latex of traagschuim.

   

  Bij keuze van een 3C combinatie heeft de deco matras een comfortlaag in duurzaam HD50-schuim en kan het interieur van de topper gekozen worden uit hetzelfde HD50-schuim of -mits supplement- het unieke Pulse®-latex of traagschuim. 

   

   

   

   

   

   

   

   

  Stap 3. Kies de afmeting van uw boxspring

  Kies hoe ruim u wil slapen. In breedte en in lengte.

  140, 160 of 180 cm breed, 2m lang of toch liever 2m10?  

   

  Stap 4. Kies het hoofdbord

  Kies één van de Physio hoofdborden. Bepaal daarna of uw hoofdbord even breed of breder moet zijn dan uw bed.

   

   

   

  Stap 5. Kies stof of Leatherlook

  Kies uit meer dan vijftien verschillende stoffen en tien verschillende leatherlooks uw persoonlijke boxspring.

   

   

    

  Stap 6. Kies de potenset

  Houdt u meer van chromé of verkiest u aluminium of bronskleurig ? Vier poten onder ieder beddeel of liever één poot op iedere hoek? U beslist.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Opties

  Werk af naar eigen smaak

  Om uw Velda boxspring helemaal naar eigen smaak af te werken biedt het Velda Physio assortiment u volgende opties:  

  Extra comfort 

  De standaard lengte van uw Velda Physio boxspring kan aangepast worden tot 220 cm.

   

  De Velda Physio boxspring kan afgewerkt worden tot één geheel dankzij de boxhoes. 

  Accessoires

  Velda Physio biedt u ook accessoires aan zoals nachttafels en voetbank.

   

  Deze opties zijn beschikbaar mits meerprijs. 

    

  Vraag uw Velda slaapspecialist om advies.

  Hij helpt u graag bij het maken van uw keuzes en staat u bij met professioneel advies.

   

 • Beschikbare afmetingen

  Velda Physio is verkrijgbaar in: 

   

   

  Tevreden met uw keuze? Contacteer dan snel een Velda Physio slaapspecialist in uw buurt.