X
downloadcenter e-Velda invoicing

kussens

Velda combineert 60 jaar ervaring en know-how met de meest vooruitstrevende technieken voor het verschaffen van gezond slaapcomfort. Welk Velda-kussen uw voorkeur ook geniet, Velda staat voor optimale prijs-kwaliteits garantie.

Volg ons
 • kussens
 • Bodyprint
 • Gelfresh collectie
 • Velda Latex collectie
 • Bodyprint®
 • Gelfresh® by Velda
 • Velda Latex
 • Bodyprint®

  Het Bodyprint® kussen is ontworpen om de Bodyprint ervaring te versterken

  Bodyprint® kussens passen zich perfect aan nek en hoofd aan.

  Ze zijn zacht en comfortabel terwijl ze toch de gewenste ondersteuning geven.

  Het speciale ontwerp van het kussen sluit perfect aan bij de extra zachte schouderzone van de matras.

   

  Het Bodyprint® kussen (40x60cm) is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

   

  Bodyprint® Memory: Small / Medium / Large

   

   

  Bodyprint® Fresh: Small / Medium / Large

   

   

  Bodyprint® kussens zijn voorzien van de speciale Bodyprint® Tencel stof met Somnifresh® behandeling. Ideale vocht regulering en totale natuurlijke hygiëne!

   

  Vraag uw Velda slaapspecialist om advies. Hij helpt u graag bij het maken van uw keuzes en staat u bij met professioneel advies.

 • Gelfresh® by Velda

   

  Perfecte harmonie tussen comfort en ondersteuning.

  Gelfresh® biedt u de verkoelende frisheid van water, de veerkracht van natuurlijke materialen ... een harmonie tussen comfort en ondersteuning.

   

  Open-cel monoblok kern

  Gelfresh® kussenkernen worden als ééndelig blok in hun totale hoogte gefabriceerd. De kernen zijn anti-allergisch en bacteriewerend. Het open cellig schuim is optimaal ventilerend en verzekert een perfecte vochtregulatie. 

   

  Extra fris

  Geproduceerd in MAGENTA FRESH kwaliteit, bieden de Gelfresh® kussens u een verfrissende nachtrust zonder dat het kussen opwarmt.

   

  Soepel, duurzaam en blijvend elastisch

  Gelfresh® kussens passen zich uitstekend aan iedere beweging van het hoofd aan en bieden steeds de goede ondersteuning. De hoge densiteit van de MAGENTA FRESH garandeert een blijvende elasticiteit en een hoge levensduur.

   

  Diverse afmetingen

  Gelfresh® kussens zijn er in diverse afmetingen, Velda selecteerde volgende versies:

   

  Gelfresh®, perfecte harmonie tussen comfort en ondersteuning.

   

  Vraag uw Velda slaapspecialist om advies. Hij helpt u graag bij het maken van uw keuzes en staat u bij met professioneel advies.

   

 • Velda Latex

   

  Latex kussen

  Latex kussens worden geproduceerd volgens het klassieke vulkanisatie-procédé. Hierbij wordt een mix van natuurlijke en synthetische latex, na vermenging met lucht, in een stalen vorm gegoten. Dit mengsel wordt verwarmd tot 80° C voor vulkanisatie van het latex-mengsel tot een vormvaste latex kussenkern.

   

  Geperforeerde monoblok kern, optimaal ventilerend

  Velda Latex kussens worden als ééndelig blok in hun totale hoogte gefabriceerd. De kernen zijn anti-allergisch en bacteriewerend; met perforaties voor een optimale ventilatie en perfecte vochtregulatie.

   

  Soepel, duurzaam en blijvend elastisch

  Latex kussens passen zich uitstekend aan iedere beweging van het hoofd aan en bieden steeds de goede ondersteuning. Ze hebben een blijvende elasticiteit met een hoge levensduur.

   

  Diverse afmetingen

  Latex kussens zijn er in diverse afmetingen, Velda selecteerde volgende versies:

   

  Vraag uw Velda slaapspecialist om advies. Hij helpt u graag bij het maken van uw keuzes en staat u bij met professioneel advies.